Det största misstag du kan göra i livet är att hela tiden oroa dig för att göra misstag.

Ett misstag är egentligen bara ett annat resultat av det man förväntade sig. Det kommer att leda dig till nästa steg du behöver ta i din utveckling. Inte konstigare än så men ändå ställer vi till det för oss själva. Tycker att vi är misslyckade som människor för att vi inte fick det vi förväntade oss.

Men kanske vi istället fick precis det vi behövde…. fast vi kunde inte se det då. Lärdomen var inte där ännu för oss att implementera. Kom ihåg, varje gång du känner att du inte får det du vill ha så kan det vara så att du får det du behöver.

Acceptera det. Inget fel i att det blir annorlunda. Fråga dig nyfiket vad du behöver lära dig av detta. Grunden i allt är att vara nyfiken och tänka kreativt. Med det menar jag att vara nyfiken på dig själv och vad du kan skapa. Ett misslyckande är egentligen när resultatet blir annorlunda men man väljer att blunda för lärdomen.

Våga. Testa. Var annorlunda. Stick ut. Go crazy!

Kram Christine

2 thoughts on “Det största misstag du kan göra i livet är att hela tiden oroa dig för att göra misstag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *