Ta reda på hur andra människor uppfattar dig.

Det är dags att sakta ner. Bli medveten. Skapa. Budskapet jag fick i morse när jag mediterade var att väcka liv i elden inom mig. Vara spontan istället för att trampa runt i samma fotspår som jag har gjort den senaste tiden. 

Jag längtar efter mer kreativitet. Att låta lusten styra mina dagar. Att jag själv väljer vad jag vill göra. Därmed inte sagt att jag inte vill ha struktur. Vata som jag är, har ett stort behov av det. Trodde aldrig att jag skulle kunna tänka mig att kliva upp klockan sju på morgonen när jag har semester men jag gjorde det idag. Jag har börjat att skriva morgonsidor igen och jag önskar att det ska hjälpa mig att komma till klarhet. Just nu är det mest suddigt.

Jag har många idéer som jag ännu inte har förverkligat. En del har jag påbörjat men inte slutfört. Jag skulle vilja återuppta “Cozy and Creative with Christine”. Den kändes så värdefull både för mig och för medlemmarna. Att varje dag få en liten dos av kreativa tankar för att skapa sitt egna kreativa drömliv. Det är så många som behöver det. Att få kontakt med sitt inre barn och sin intuition. Anledningen till att det rann ut i sanden var mitt jobb. Det är stor skillnad på vad man hinner med när man arbetar 75% eller 100%. Suck….

Kanske är det något helt annat jag ska sätta igång med. Jag ska kanske lägga mer krut på min konst. Det roliga är att även fast jag gör noll reklam för mig så får jag ändå beställningar av tavlor. Kul! Men jag vet inte ännu. När jag vet så ska du vara den första att få reda på det. 🙂

Vill du ha en av övningarna från “Cozy & Creative with Christine” som handlade om att ta reda på hur andra uppfattar dig? Kommentera {i bloggen} med 3 saker du vill fylla juli månad med så skickar jag den till dig.

24 thoughts on “Ta reda på hur andra människor uppfattar dig.

 1. Vara uppmärksam.

  Själv disciplin.

  Läran om mig själv.

  Lyssna.

  Tacksamhet.

  Jobba på att bli den bästa versionen av mig själv.

  Det blev lite mer än 3 saker, så jag stävar efter detta hela sommaren och resten av mitt liv känner jag, hehe.

  Tack snälla,kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *