Samarbeta med mig

Vill du samarbeta eller annonsera på min blogg?

Jag som driver denna bloggen heter Christine Lehtinen och är mångkreativ. Jag skriver, målar, skapar nya idéer och mycket annat. Låt oss hjälpas åt att sprida det kreativa budskapet till resten av världen.

Vad kan jag göra för ditt företag?
Min blogg handlar om mina intressen såsom kreativitet, självkärlek, personlig utveckling. Jag välkomnar alltid företag och organisationer till samarbeten med mig och här är några exempel på vad jag kan bidra med för att marknadsföra ditt företag eller din produkt.

  • Redaktionella samarbeten som publiceras på bloggen.
  • Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker.
  • Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.
  • Intervjuperson för artiklar om personlig utveckling och kreativitet.

One thought on “Samarbeta med mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *