Kreativt samtal

Vill du att jag är den personen som kan ställa de där frågorna som får dina ögon att öppnas. Tänka nya tankar. Se saker från ett annat perspektiv.

Det är så enkelt (och så otroligt tråkigt) att trampa runt i samma spår. Inte våga eller veta vad nästa steg är. Man går runt och tänker ut alla möjliga hinder innan man ens har börjat.

Vad innehåller ett kreativt samtal?

Innehållet sätter vi tillsammans. Det finns ingen ram för hur detta “ska” se ut. Jag avskyr att följa ramar utan det blir så mycket bättre när vi tillsammans gör vår egen ram och följer flödet. Låter det flummigt? Kanske det men det är sån jag är. Jag älskar flummighet. Jag ställer coachande frågor som får dig att verkligen tänka nya tankar. Jag tror på kraften i frågor. Jag tror att vi alla behöver lära känna oss själva mycket bättre. Då kan vi skapa en värld i fred. Du kan ha ett specifikt problem som du behöver ta dig genom för att skapa kraft framåt. Jag är ditt bollplank. Du kan känna dig fullkomligt trygg att alla dina tankar och idéer får höras och respekteras. Det finns inga konstigheter. Det finns inga känslor som är fel. Alla känslor får finnas. Det är helt ok att känna sig värdelös. Det är också helt ok att dela med sig av framgångar.

Vad kostar det?

1234 kronor för 60 minuter.

Möte sker via oline efter att du svarat och reflekterat över frågor som du får av mig.

Hur många sessioner måste jag köpa?

Du måste ingenting, alltså kan du köpa en eller flera. Känner du för att anlita mig återkommande så sätter jag såklart ihop ett fördelaktigt paketpris till dig.

Hur bokar jag ett kreativt samtal?

Känner du att detta passar in i ditt liv så skulle jag bli fantastiskt glad. Du mejlar till levandefrukost@gmail.com att du är nyfiken på detta. (Ja, jag vet att jag borde skaffa en ny mejladress som känns mer seriös men jag tar det en annan dag hihihi)

Kram Christine