Raw nicecream

Idag är det riktigt varmt!! Jag kom att tänka de frusna bananerna jag la in i frysen för någon vecka sedan… Till detta krävs en kraftig mixer eller om du nu väntar tills bananerna tinat…. Vill du ha annan smak på glassen så är det bara att byta ut! Berätta gärna vad du testat istället. Sharing is caring <3

Krämig mangoglass

Du behöver:

2 frusna bananer som får tina en stund. Gärna delade i bitar innan du lägger dem i frysen.

1 dl frusen mango

½ msk honung

1-2 msk mandelsmör

1 krm vaniljpulver

½ dl kokosnötsdryck (kan ersättas med annan vätska)

Mixa till en krämig och god glass!

Yummiforyourtummi 🙂

Jag bad dottern ta en bild när jag äter glass och hon tog typ 30 stycken! Till slut ville jag ha tillbaka min telefon. Goa rara Evelina!!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *