Får jag lov att fresta dig?

Denna dagen har likväl som gårdagen varit full av regn och blåst! Det gäller att hålla i hatten. 🙂 Vissa dagar är man i full gång hela tiden men det händer inte mycket… Våra katter har hela tiden försökt få mig att stanna upp och bara vara. Det blev en liten tupplur med Tindra och jag och Basse tog en liten paus i soffan. Gott att sätta sig ner och fundera över livet ibland. Jag fick en insikt idag och den ska jag ta med mig och skriva ner.

Idag har jag provat oumph för första gången. Som vegan så letar jag hela tiden efter nya alternativ till middagsmat. Det hade liknande konsistens som kött men utan köttsmak. Svårt att förklara…. Jag bad mina söner testa och jag sa att det påminner om kebabkött. De höll inte med men det var inte äckligt heller. Jag rekommenderar verkligen dig att testa oumph. Riktigt gott!! Till det åt jag sallad med vinägrett som stänkte överallt. Men, totally worth it! 😉

Nu vill jag fresta dig lite med en supersöt raw “kaka” Mumsfillibabba 😛

Creamy caskewcake

Ser du hjärtat?

Skalet

2 dl mandel

1,5 dl dadlar

lite salt

Fyllning

1 dl cashew

1 msk carob

1 msk kakao

1 msk agave

1 msk lönnsirap

saft från ½ apelsin eller ½ dl vatten

lite salt

______________________________

Mixa först ingredienser till skalet och forma. Jag använde silikonformar

Mixa sedan fyllningen till en smet och häll i. Häll på valfri topping!

Ät och njut <3

Nu ska jag städa undan i köket!!

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *