Idag lyser solen i mitt hjärta.

Min man har varit iväg på resjobb hela veckan och skulle egentligen kommit hem igår. Tyvärr fick han stanna en dag till men nu är han äntligen hemma!! Jag satt tidigare ute i solen och bara njöt. Så tacksam för det vi har tillsammans. Tacksam över våra barn. Tacksam för vårt hus och vår trädgård. Tacksam för att just jag finns där jag finns. Allt som kommer till mig i ett ständigt flöde. Det känns som en ketchupeffekt nu. Knutar börjar lösas upp och jag förstår. Jag får en röd tråd i alla mina tankar och idéer. Allting började med denna bloggen när jag äntligen tog mod till mig och vågade. Det är inte så jobbigt att våga visa en del av sitt hjärta för andra.

 

Jag kände ett sug efter curry idag och det blev till slut något riktigt smarrigt! Let me spice up your life!!!

Creamy spicy zucchininoodles

1 zucchini som du spiralizerar

strimlad savoykål

sås

1 apelsin

1 tomat

färsk basilika, salvia

1 msk sesamfrö

lite ingefära

½ msk gurkmeja

½ msk curry

lite spiskummin

2 msk mandelsmör

1 tsk agave eller honung

Mixa allt till en krämig smet

Blanda med zucchini. Jag brukar klippa den efter jag spiraliserat den för att lättare kunna äta!

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *