Hantverksmässan i Båstad

Varje år blir det en tur till Båstad för att inspireras och hänföras av alla vackra och uppfinningsrika idéer det finns. Det är bara en handfull som förverkligas till företag. Jag själv har en hel uppsjö med idéer!! Några av dem har jag sett andra förverkliga och tänkt attans varför vågade jag inte?!! Det som är en av mina ursäkter är; Tänk om det blir tråkigt? Den ursäkten är så dålig jag vet!

För drygt ett år sedan fick jag den stora förmånen att bli pilottestare till en ny webbkurs där man lär sig att coacha sig själv. Jag trodde att jag visste vem jag var. Jag var bara lite förvirrad över vad jag ville bli när jag blir stor. Så fel jag hade! Där får man verkligen lära känna sig själv på djupet. Skrapar lager efter lager. Det är ingen snabbkurs utan man får ta sin egen tid och egen takt. Jag har äntligen hittat den röda tråden i mitt idéskapande och jag ser på min framtid med stor framgång! När hjärtat är med i sin fulla kraft då lyckas jag. <3 Att lyckas kan vara olika från person till person. För mig innebär det att ge av min kunskap och kärlek till andra så att de också älskar sig själv fullt ut. På det sättet skapar vi ett kärleksfullare samhälle. Om jag är trygg och i balans så finns det ingen anledning att göra någon annan illa. Då förstår man att genom att lyfta varandra och se varandras olikheter med förståelse och öppenhet mår vi alla mycket bättre. Vi vill ju alla må bra. Det kommer att skapa den frihet jag behöver och jag kommer aldrig att vilja gå i pension. Precis som jag vill ha det!

I november 2014 fick jag en idé till en webbkurs som verkligen tar ett krafttag om hela dig för ett hälsosammare och kärleksfullare liv. Den tar upp allt från näringslära till att läka emotionellt. Det är en rejäl kurs som jag måste låta mogna för att bli det bästa av det bästa…. Skicka gärna en tanke om vad du tycker den ska ta upp. Vad kämpar du med som du vill ha hjälp med? Om inte här så mejla mig gärna levandefrukost@gmail.com.

Jag lyckades hitta ramslök och tar tacksamt emot goda veganska eller raw recept!! Och efter det blev det en tur in i hälsokostaffären för att köpa b-jäst och kokosolja. Jag ska testa ett nytt recept på breadspread plus att jag ska testa att göra vegansk fetaost… Imorgon ska du få ett smarrigt recept på ett nyttigt snack till lördagsmyset och du behöver näringsjäst för att göra det! See you later!

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *