Ibland smakar det bättre än det ser ut!

Idag har jag varit hemma hos min pappa och visat honom min kärlek. Jag är inte så glad för dessa högtider egentligen…. Det jag gillar är att vi får en anledning att träffas. Jag tycker om att visa honom att han är värdefull i min vardag. Var dag. Full av värde. <3 <3 <3

Vi fick många goa skratt och jag trivs så bra ihop med min familj. <3 Jag fick en stund ihop med Penny som är min brors dotter och hon är fyra år. Tänk så mycket klokheter och vackra tankar det kommer ur henne. Jag blir mållös………… <3 Vi ritade och pratade lite 🙂

 

Så kärt av min mamma att hon gjorde en ramslöksoppa till mig eftersom jag inte äter kött. Tacksam för att hon gjorde sig det besväret. <3 Som present fick pappi hemgjord choklad. Jag hoppas att det smakar bättre än det ser ut!!! Hihihi 🙂

 

Fars dag choklad

1 dl kakaosmör

½ dl kokosolja

½ dl dadelsirap

2 msk carob

½ msk kakao

½ msk maca (kan uteslutas)

skal och saft från ½ apelsin

lite salt


Jag blandar allt i ett decilitermått i en gryta med varmt vatten på spisen. Vispa, vispa, vispa….. Kan vara lite svårt att få kokosoljan att smälta samman med resten…… Det går alldeles utmärkt att blanda i goji, sesamfrö eller hackade nötter om du känner för det! Återkom gärna iså fall!!

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *