Zucchiniwrap med mayo och grönsaker!

Idag har det varit hockeyavslutning för min yngsta grabb Isac. Som vanligt möter de A-laget i en match som alltid är lika spännande!! Hihi 🙂

När jag kom hem så kände jag mig så hungrig!! Jag kom att tänka på zucchiniwrapen jag gjorde för några dagar sedan och min breadspread av rödbetor… Det blev en riktigt najs kombo!! Prova gärna du oxå!!

Zucchiniwrap

2 skalade zucchini

2 msk olivolja

1 msk vinäger

1 dl krossade linfrö

salt och peppar

örter (jag la i oregano och timjan som jag hade hemma)


Mixa ihop allt utom linfröna som du lägger i på slutet. När det är en slät smet brer du ut det på plåt. Använd bakplåtspapper om du har vanlig ugn. In på 42 grader i torkugn först i 10 timmar sedan vänder jag på wrapen och kör någon timme till.. I vanlig ugn på 50 grader och lufta ut fukten då och då.

 Sedan är det bara att fylla på med valfria grönsaker och lite mayo (det finns äggfri majonnäs) på toppen! Mumsfillibabba!!!!

 

 

 

Nu ska jag lägga mig på soffan och fundera på #fredagsfrågan…..

Ha en riktigt skön Påsk!! Pussinuss

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *