Smaksatt vatten och projekt trädgårdsland!

Jag sov länge idag. Ända till elva.. Satt uppe till två inatt efter att vi kommit hem från Liseberg. Jag behövde stilla hjärnan av alla intryck. Kan inte somna annars…

Jag började dagen med att göra gott vatten! Det är lätt och så mycket godare att få i sig det viktiga vattnet… En skivad citron och några skivor gurka. Supergott!!

När det är så fint väder blir både jag och mannen inspirerade! Vi satte igång med projekt trädgårdsland! Fullt med ogräs så långt ögat kunde se. Ve och fasa!! Vi drog iväg till Bauhaus för att hitta något att ge det en avskiljning från gräset.. Vi hittade vad vi letade efter och jag köpte äntligen flätad pil som jag velat köpa i flera år men inte unnat mig. Nu var det hög tid för det! Supervackra och jag blev supernöjd!!

 

Det är så kul att spendera tid tillsammans i trädgården. Eller var som helst! Vi jobbade på bra båda två och avslutade med att så sommaräng på en kulle som egentligen är en hög med grästuvor. Vi hällde på lite jord och strödde på frön. Ska bli kul att se hur det kommer att se ut! Min tanke är att blommor kommer att dra till sig insekter till trädgårdslandet och det är bra! Myror hade vi massor av!!

 

Kvällen avslutades med grillning! Marinerad morot är jättegott att grilla!!

 

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *