11 dagar kvar till veganutmaningen börjar!

Det är åter dags för en veganutmaning som Djurrättsalliansen är initiativtagare till. Sist jag var med gick jag från vegetarisk kost till vegansk (med vissa undantag). Jag väljer att äta som jag själv vill utan skuld. Om jag vill äta en ostbit så vill jag. Det vore toppen om fler människor fokuserade på sina framsteg istället för alla “fel” man gör.

Vad är det för något kanske du undrar? Ja, vad ska jag säga…. För mig innebär det att jag får coachning, peppning och jag testar nya maträtter och råvaror. Det är ett sätt att göra det enklare i vardagen. Det är ofta där problemet ligger att inte veta vad man ska göra för mat. Jag får ofta höra att man vill äta mer vegetariskt eller veganskt men det är svårt och man inte vill avstå från ost eller ägg. Men gör inte det då. Lägg bara till mer vegetariskt. Lägg ingen skuld på att du inte är militant! Det är inte jag. Det måste fungera i min vardag. Jag lägger mer energi på det i perioder och mindre ibland.

Hänger du med i utmaningen? Djuren kommer att tacka dig… <3

Mer info hittar du här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *