Måste alla dina idéer slutföras av dig?

Du vet hur det känns att ha tusen idéer i huvudet! Har du fått höra att du inte slutför något du tar för dig? Tänk om det faktiskt är så att du gör det du ska och låter universum ge plats för någon annan att slutföra. Ibland kan idén  behöva tid att mogna.  Vem har sagt hur lång tid det ska ta? Är det du eller är det någon annans röst i ditt huvud? Fundera på det en stund.

Det är en styrka att sätta igång saker. Det innebär inte att du ska vara en fena på hur det ska genomföras. Genom samarbete kan det bli magi på riktigt! En del idéer slutför du själv utan att vara medveten om det. Du är så inställd på att du aldrig genomför så du vet inte vad det innebär att slutföra.

Ett problem som gör att dina idéer inte förverkligas och stannar upp kan vara att du delar med dig alldeles för tidigt till fel personer. De som ser alla hinder och problem. De ska du inte släppa in för tidigt i processen. Det är dömt att misslyckas.

Vad sitter du och drömmer om? Tänk om din idé är möjlig!

 

Christine

-Coach och idékreatör

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *