Semester. Vad är viktigt för dig på din ledighet?

I torsdags natt klockan tre började vår resa ner mot Porec i Kroatien. Min familj semestrar tillsammans med min ena brorsa och hans familj för femte gången och vi har sett fram emot detta länge! Det är som att komma hem fast i ett annat hus. Svårt att förklara denna känslan. Vi bara är och följer vad vi känner för. Äter ute ibland och lagar mat tillsammans ibland.

Resan började med att jag spillde kaffe över hela mig innan vi kommit en halvtimme på motorvägen. Jaja, jag fick bjuda på glädje! Hihi 😉 Resten av resan gick mycket smidigare än vi trodde. Förra året var det mycket köer men i år nästan inga. yey!! Vi åt på samma restaurang och sov centralt. Sängarna var sköna men nattklubben utanför väckte oss några gånger. C’est la vie!

 

Det som är viktigt för mig med semester är att stanna upp och njuta av nuet. Ja, det vill jag ha mer av resten av året och det ska jag jobba på! Detta är som sagt femte året vi semestrar med min brorsa och hans familj och vi trivs så bra ihop! Varför?

– Vi tar dagen som den kommer.

– Vi planerar inte flera dagar framåt.

– Vi hjälper varandra.

– Alla behöver inte göra samma sak.

 

Det är semester för oss!! Vad är viktigt för dig? Kommentera gärna i bloggen! Jag är nyfiken… 🙂

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *