Mina nya tavlor från min utmaning! Vill du se?

Jag har gett mig själv en utmaning i september där jag målar 30 tavlor på 30 dagar. Det går bra och jag älskar att måla. Det är verkligen självkärlek till mig. Jag har inte hunnit att måla varje dag och det är ok. Det känns bra och jag är stolt över all kreativitet som kommit fram under månaden.

Jag tillåter mig att lägga tid på mig själv. Det har inte varit så självklart för mig. Barn och familj har tagit mycket av min tid och missförstå mig rätt, jag älskar dem med all min själ och hjärta. Det jag har märkt är att när jag ger mig själv friheten att måla eller skriva så har jag så mycket mer att ge till dem. Alla vinner! Yey!

Tidigare var jag så dränerad på energi. Jag hade inget över till dem. Jag gick runt med dåligt samvete och de längtade efter en kärleksfull mamma. Tänk om jag vetat det jag vet idag…. Oj vad annorlunda livet hade varit. Samtidigt hade varken jag eller barnen varit de magiska varelser som vi är idag. Jag märker min irritation när jag inom mig planerat in att gå in i skapandet och något annat kommer emellan. Det räcker att jag suckar och familjen märker det på studs! Jag är som en öppen bok för dem.

 

 

 

 

 

 

Är du nyfiken och vill se fler tavlor jag har gjort är du välkommen att kika in på min Instagram

 

 

 

LevAnde kramar

Christine

 

 

2 thoughts on “Mina nya tavlor från min utmaning! Vill du se?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *