Hur vet du att du är redo att ta action på din idé?

Jag har under en tid nu varit inne i min kreativitetsbubbla. Jag kallar den det. Det är när tusen idéer snurrar i mitt huvud och jag har varken roder eller segel. Jag vet inte vart jag är på väg och det är helt ok. Det är ett skönt och mysigt ställe att befinna mig på. Mycket kreativitet och ibland känns det som att marken jag står på snurrar… Det är dags att ta klivet ut och börja ta action. Då finns det mer plats för nytt!

I förrgår fick jag en idé om att bjuda in gästbloggare så det gjorde jag. Jag har redan fått några intresserade och detta ska bli så kul!! Jag kommer att presentera dem inom en snar framtid. Yey!! Idag när jag hade ett kreativt samtal med en magisk kvinna så poppade idéen upp igen om en plats där vi kreativa kan lyfta framgångar, hinder och tillsammans se möjligheter. Som ett mastermind fast utan ramar att förhålla sig till. Jag kommer att göra detta på mitt sätt. Jag vet inte riktigt ännu vad jag ska kalla den…. Hmm…. Jag har tillit att det kommer till mig.

Jag tänker mig att det kommer att bli två spår. En kommer att vara stående i min FB-grupp en gång i månaden och den kan man bidra med om man kan och vill. Det andra spåret kommer att kosta en summa pengar och möte kommer att ske varannan vecka. Jag berättar mer om mina tankar när jag vet mer. Låter det intressant så berätta för mig.

Hur vet du att du är redo ut på nya marker?

Att starta företag.

Att ge dig in i ett nytt projekt.

Att säga ja till något.

Att skapa en ny vana.

Jag berättar mer om det på min hemsida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *