Att våga möta min rädsla för höjder. Min dag i bilder.

Igår fick jag ett sms från min man på jobbet. Han undrade om jag ville köra till loppis. Självklart ville jag det! Jag fyndade både byxor och nya böcker. Jocke var av med mig en stund men han visste var han skulle hitta mig….. Bland böckerna. Varje gång hittar jag minst en bok som följer med mig hem. Denna gången blev det två stycken av Napoleon Hill. Ska bli intressant att se vad jag kan lära mig av dem.

Sen körde vi vidare mot Pålsjöskog med ett kort besök på minneslunden där Jocke har slipat en skulptur. Så vacker! Där såg vi små söta och duniga ankungar. Man vill ju bara plocka upp en och gosa…. Efter att vi filosoferat lite på en parkbänk så gick vi över gatan och hamnade på stranden. Tre stenar tog vi med oss hem.

 

 

Vi drog vidare mot Höganäs och gick en snabb runda på Lager157 och hittade några tröjor. Blev så glad när jag betalade. Tänk så många som ler när de betalar när de läser detta. Små enkla saker för att sprida glädje.

 

Vi körde vidare mot Kullaberg och där utmanade Jocke min rädsla för höjder. Jag gjorde det. Jag gick längs ett stup för att komma fram till mycket vacker utsikt. Det var verkligen värt det. Han erbjöd mig sin hand för att stötta mig men jag ville göra detta själv. Sen satt jag på berget och kände vinden mot mina kinder. Så underbart!

 

 

 

När vi väl kom hem efter våra äventyr så var vi väldigt hungriga! Det blev ris, currysås och veggievårrullar. Mumsfillibabba!

 

 

Min vackra blus som jag fyndade på loppis.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *