30 dagar av reflektion i september. #Dag14

Jag glömde att lägga ut gårdagens reflektionsfråga. Så är det ibland. Livet händer. Andra saker tar uppmärksamhet. Igår satte jag mig ner för att måla. Det har jag inte gjort på länge. Det känns som en evighet sedan.

Jag älskar att glömma tid och rum och skapa. Det är ett sätt för mig att hämta kraft och energi. Den sista tiden har jag haft lite ensamtid och jag har så stort behov av det.

Jag är långt ifrån klar men sakta börjar ännu en fantasivärld att ta form.

 

 

Vad gör du för att hämta hem själen?

 

Idag är det “Dag 6” i övningen “23 dagar av tacksamhet med en twist” och jag känner så stor tacksamhet över dessa underbara kvinnor och att de kommit in i mitt liv på detta sättet! Så magiskt vilken kärlek och mod de alla har inom sig! Jag älskar det! Nästa omgång kommer jag att köra den 9 december. Ett fantastiskt sätt att avsluta året och sätta de rätta intentionerna till det nya året! Vill du vara med? Anmäl ditt intresse redan nu så skickar jag info när det börjar dra ihop sig.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *