30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG12

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

 

12. Vilka 10 saker älskar du med dig själv?

Affirmationer kan vara både positiva och negativa. Vi blir vad vi tänker och vi tänker ca 65 000 tankar varje dag. Det är otroligt många! Hur många av dem är positiva tror du? Vi är så bra på att trycka ner oss själva i skorna och lägga märke till varje liten detalj som vi gör fel.

Gud, vad dumt gjort av mig! Hur tänkte jag där? Jag misslyckas ju med allt!

Små kommentarer vi fäller för att förstärka våra misstag… Sluta. Verkligen. Sluta. Idag ska du skriva ner 10 saker som är bra med dig. Det kan vara allt från att “vad bra att jag gjorde det valet” eller “vad bra att ringde det där jobbiga samtalet”. Lyft fram alla positiva saker med dig själv.

Vill du se mig prata in dagens fråga i video så kan du kika in på min FB-sida. Jag skulle bli så glad om du följer och gillar! Till och med delar med dig av filmen!

Kram Christine

 

3 thoughts on “30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG12

    1. Säger detsamma – har verkligen blivit så enormt observant på min inre dialog och uppmuntrat den som gagnar samtidigt som jag erkänt men därefter ignorerat det som inte gagnat. Så numera hör jag knappt den sistnämnda sorten, om den ens kommer. Ljuvligt skönt att vara jag numera!

  1. Ja det finns ingen anledning att dissa sig själv! Jag försöker peppa mig själv som jag skulle peppa en kompis. Det gäller att vara vän med sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *