7 sätt att väcka liv i din kreativitet om du är kreativt blockerad!

Känner du som jag att du slösat bort din kreativitet genom att lyssna på vad alla andra har tyckt att du ska fokusera på istället? Låtit din dröm tryckas undan och förminskas. Smitit undan från den och satt skygglapparna på… Ändrat riktning för att passa in. Kan du ibland känna dig otroligt kreativ men vet inte hur du ska uttrycka dig?

Har du som jag haft många fantastiska idéer och underbara drömmar men inte lyckats att förverkliga dem? Längtar efter ett kreativt liv som är fullt av skapande? Har du också blivit ifrågasatt i hur du ska tjäna pengar på din kreativitet?

Så många gånger jag fått höra att jag påbörjar en massa idéer men aldrig slutför. Inte förrän jag lärde mig att det är en styrka så förminskade de kommentarerna mig. Jag kände mig betydelselös och kanske var det poängen med kommentaren. Idag vet jag att det finns ingen människa som växer genom att såga en annan människa vid fotknölarna.

Vill du hitta tillbaka till det du en gång drömde om? Det krävs en hel del inre arbete. Storstädning  kallar jag det! Ta bort det som egentligen inte är du utan någon annans bild av hur du ska vara.

 

 

Hur vet du egentligen om du är kreativt blockerad? Om du är avundsjuk eller tycker illa om någon som har det du vill ha så är du en bra bit på väg.

 

– Vänta inte med att göra det som du verkligen längtar efter tills du har tillräckligt med pengar.

– Tro inte att du är egoistisk när du vill vara mer kreativ och göra det som du längtar efter.

– Sluta tänk att det är för sent. Börja idag!

– Var inte rädd för vad dina nära och kära ska tro.

– Sluta lyssna på förståndet och värdesätt din kreativitet.

– Sluta med att nöja dig och följ din dröm.

– Gör något varje dag som tar dig framåt.

 

Jag trodde att kreativitet var en lyx jag kunde lägga min tid på när jag hade lite tid över. Nu vet jag att den är en superviktig del av mitt liv och jag behöver ta mig den tiden. Ibland behöver den planeras in för att inte glömmas bort. Denna tiden är lika viktig för mig som min andning! Varje dag så lär jag känna min inre konstnär mer och mer. Många säger inre barnet. Kalla det vad du vill! Vill du också få kontakt med din skaparkraft? Vill du ha min hjälp att ta fram svaren? Jag kommer att kicka igång en ny omgång av att väcka liv i sin inre kreativitet. Vill du hänga på? Kommentera med “YEY” i bloggen. Det handlar om att lära känna sig själv och att ta reda på vad man drömmer om. Så många människor kan inte nå sina drömmar för de vet inte vad de är. Jag skulle bli så glad om du tar dig tid och prioriterar dig själv. Du är den viktigaste människan i ditt liv. Eller hur? Häng på!

 

 

13 thoughts on “7 sätt att väcka liv i din kreativitet om du är kreativt blockerad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *