Vilka kan fördelarna vara att stanna kvar i sina egna begränsningar?

Hade det inte funnits vinster med att inte förändras så hade ju alla gladeligen skapat sitt drömliv med alla förändringar som krävs för att komma dit, istället för att kliva runt i samma fotspår och vantrivas. Eller hur? Nu är det inte så….

Vi är inte uppväxta med kunskapen om att allt är möjligt för oss. Det avfärdade vi som vansinnigt och omöjligt! Vi begränsade vad som låg framför våra fötter och placerade oss i fack i hur vårt liv skulle se ut. Vi fick hjälp av familj och människor runt omkring oss. Det handlade om att ha en plan i livet och inte om att följa sitt eget flöde. Vi gav näring till tanken av att för att lyckas i livet måste man jobba hårt.

Jag tror inte längre på det. Jag tror på att följa det som känns rätt och hur det ser ut spelar ingen roll. Då kommer framgången. Din resa är unik och ska inte jämföras med någon annans.

6 orsaker varför vi stannar kvar i våra begränsningar.

1. Vi är rädda att framgångarna och vinsterna ska ta slut så då låter vi bli att försöka.

2. Vi får hela tiden samma utmaningar, samma stormar, samma situationer och det är bekvämt.

3. Vi tycker inte att vi är värda att vara framgångsrika och lyckliga.

4. Vi har en uppfattning av att kreativa människor måste kämpa och vara fattiga.

5. Vi anser att våra möjligheter ska komma från en viss plats.

6. Vår inre bild av hur det ska se ut hämmar framstegen.

Att förändra sitt liv och skapa sitt drömliv är inte gulligt och mysigt. Det är asjobbigt och utmanande. Det innebär att gräva långt ner i mörkret och hitta guldnycklar. Det är skratt, gråt, ångest och glädje i en härlig blandning!

Tillåt flödet att visa sig där det vill, inte där du vill att det ska komma ifrån. Är du redo? Vill du ta klivet in i ditt drömliv? Yey!!

Om en vecka drar jag igång “Väck ditt unika uttryck till liv” och jag skulle bli så glad om du vill hänga med på den resan! Vi kommer att inleda med att ta reda på vem du är. Vad du går igång på. Det är så många människor som trampar runt i gamla fotspår och är olyckliga. Det är dags att förändra det en gång för alla. 

För 246 kronor kommer du tillsammans med mig öppna upp nya tankebanor och göra dig redo att möta världen med ny kraft. Det behöver inte innebära att förändra hela ditt liv. Jag vill inte vända upp och ner på dig. Jag vill att du ska förstå att du har ett unikt syfte på jorden. Det finns en anledning till att du är just här. Just nu.  Kommentera med “YEY” i bloggen så berättar jag mer.

Christine

-Kreativitetscoach och idékreatör

2 thoughts on “Vilka kan fördelarna vara att stanna kvar i sina egna begränsningar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *