Veckans ord.

Jag är nyfiken.

Jag älskar att lära mig nytt.

Jag vill bjuda in dig till att lära dig nya ord med mig.

Jag utmanar min drivkraft “EXPERT” att leka.

Även en expert vet inte allt. En expert behöver inte ha kunskap om allt.

En expert behöver också utmana nya områden.

Yugen

Det subtila och djupa.

Yugen är kärnan av uppskattningen av skönhet och konst i Japan. Den uppskattar kraften att framkalla, snarare än förmågan att agera direkt. Yugnsprincipen visar att äkta skönhet existerar. Endast genom några ord eller penseldrag kan man känna vad som inte har sagts eller visats och därmed väcka många inre tankar och känslor.

“Yugen är att i tillit se solen sjunka ner bakom en kulle full av blommors färg och veta att den kommer att vända tillbaka, att vandra runt i en enorm skog utan att tänka på att återvända eller att stå på en strand och stirra efter en båt som försvinner bakom avlägsna öar.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *