Jag behöver inte längre… #introspektion

Så mycket har jag redan släppt taget om. Den största resan började med SCP då jag verkligen började att lära känna mig själv och då jag ställde alla jobbiga frågor till mig själv. Mycket har jag släppt men långt ifrån allt som jag behöver för att känna mig fri. För att känna mig fri behöver jag först ta reda på vad det innebär att känna sig fri. Det kan betyda olika saker för olika människor.

Jag behöver inte längre bry mig om vad andra tycker om mig.

Jag behöver inte längre hålla en perfekt fasad.

Jag behöver inte längre säga ja när jag vill säga nej.

Jag behöver inte längre förklara mig om jag inte känner för det.

Jag behöver inte längre ta ansvar för andra människors känslor.

Jag behöver inte längre hålla tillbaka den jag är för att passa in.

Dela gärna med om dina reflektioner i kommentaren! Jag vill lära känna dig också.

KRAM Christine


2 thoughts on “Jag behöver inte längre… #introspektion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *