31 dagar av självkärlek. #DAG6

Vad glad jag blir när jag upptäcker att andra bloggare hänger med på min idé! Häng på du också och sprid glädje till andra!

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

Dag 6. Vad är meningen med livet?

Så få ord men så stor att svara på. Denna frågan kan du reflektera över i all oändlighet. Den får nya svar med all utveckling du går genom. Varför är du satt på denna jord just nu för att leva just detta liv? {Ja, jag tror på att vi kommer tillbaka till ett nytt liv när kroppen dör. Själen lever vidare i all oändlighet} Handlar livet om att jonglera allt som kommer vår väg varje dag? Verkligen? Vill du verkligen att det ska vara så? Sätt dig ner en stund och ställ frågan. Kommer inte svaren till dig så var inte orolig. En sån här stor fråga kan behöva tid för att ge dig svaren. Ha tålamod.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *