Hur ser min ideala morgon ut?

Jag fyller augusti med reflekterande frågor. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna mig lite bättre och jag skulle bli så glad om du kommenterar med ditt unika svar. På det sättet lär jag ju också känna dig lite bättre.

Det som är otroligt intressant med denna frågan är att jag under meditationen i morse ställde exakt samma fråga. Snacka om att min intuition blir bättre och bättre för var dag som jag väljer att fokusera på den. TANKE – KÄNSLA – HANDLING

Låt mig berätta hur min ideala morgon ser ut…….

Jag vaknar på morgonen när jag vill utan någon klocka som ringer. Sträcker på kroppen och gnuggar mig lite lätt i ögonen. Sätter fötterna i golvet och känner tacksamhet över att just jag, här och nu lever och skapar mitt kreativa drömliv på mina egna villkor. Jag går ut i köket och dricker ett glas vatten medans jag tittar ut genom fönstret och ler när jag ser fåglarna i trädet utanför. Därefter går jag in i vardagsrummet och väljer ut de stenar som känns viktiga för mig idag. Sätter mig ner på golvet. Tar några djupa andetag och kliver in i meditation. Jag sitter så länge som jag behöver. Har inga tider att passa. När jag är klar så lägger jag ett tarotkort för att sätta intentionen med min dag.

Hur börjar din ideala dag?

Kram Christine

2 thoughts on “Hur ser min ideala morgon ut?

  1. Hej! Brukar vakna tidigt, allt är lugnt omkring. dricker ingefära och citron, lägger änglakort och mediterar ibland, har inte fått in rutinen att göra det varje dag. Nu har jag börjat att jobba, går upp tidigt och har inte samma rutiner men sitter ibland i tysthet några minuter eller lyssnar på meditation i lurarna på väg till jobbet. Inte så olikt din morgon ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *