Inte kan väl jag? Jo, jag gör det!

Kärlek kan se ut på många olika sätt. Idag frågade min man mig om jag ville följa med till IKEA för att köpa en reservgrej till vår fläkt eller om jag ville stanna hemma. Så kan du få lite ensamtid sa han. Jag svarade att jag gärna stannar hemma. Kärlek.

Nu är jag i full kreativ explosion! Något nytt ska skapas. Något som jag under flera år påbörjat men inte vågat ta steget att gå ut med. Inte kan väl jag? Vem är jag att tro att jag skulle kunna göra det här? Just därför gör jag det nu. Jag vill visa mig själv den känsla av värde som jag skapar för andra.

Jag älskar att dela med mig av allt jag kan för att skapa en bättre värld. Redan när jag var liten och hittade något som jag tyckte om så ville jag att dela med mig av vad jag hade lärt mig. Jag möttes inte alltid av den upprymdhet som jag själv hade över det. Blev lite ledsen och ville försöka övertyga…. Som vuxen har jag förstått att det jag älskar, är inte för alla. Jag är inte för alla. Jag är värdefull ändå.

Vad är det jag skapar kanske du undrar. Jo, ett nytt comunity på Facebook där jag kommer att ge 150% för att medlemmarna ska känna sig sedda, bekräftade och få dem att växa sig kraftfulla som individer. Varför gör jag detta? För att det är dags att sluta tänka smått. Mitt ledord för 2021 är “KREATIV EXPLOSION” och “STRUKTUR” och det är precis vad denna gruppen kommer att få.

Till min hjälp att skapa värdefullt innehåll så kommer jag att ta hjälp av min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Gå med HÄR om du vill vara med och hjälpa mig längs vägen.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *