10 vanliga misstag du gör med affirmationer.

Har du kämpat med att manifestera utan resultat? Du är inte ensam! Det är så himla frustrerande. Jag vet! Man känner sig så jäkla fast och man tror att Universum inte lyssnar. Men det handlar om att du själv behöver komma över gamla mönster för att det ska börja fungera.

  • Du tror inte att du förtjänar det. Jo, men det gör jag visst! tänker du…. Är du säker på det? Det tog mig lååång tid innan jag verkligen kände att jag förtjänar allt jag önskar mig. Pengar och rikedom ska vi inte prata om…. {Herrejösses, tror minsann att jag ska ta upp detta i mitt nya community Cozy & Creative with Christine som börjar i juni!}
  • Du är inte konsekvent. Du behöver bli kristallklar över vad det är som du vill manifestera. Du kan inte heller manifestera kors och tvärs. Då kommer dina energier att vara överallt och ingenstans.
  • Framtiden skrämmer dig. Det är så lätt att falla tillbaka och bli lite rädd för det som komma skall. Oro är en låg vibration som hindrar dig från att nå den högre frekvens som du vill ha mer av. Du tappar kontakt med riktning framåt. ¤suck¤
  • Du tvivlar. Du vill tro på attraktionslagen men eftersom du inte fått något bevis för den så tvivlar du på att den egentligen fungerar. Det kan dessutom vara så att du inte vågar erkänna för dig själv att du inte tror på den….
  • Du gör ingenting. Alltså, man behöver ta aktion för att något ska ske. Det går inte att bara göra ingenting och förvänta sig att dina drömmar ska kasta sig över dig. Skriv ner dina mål. Gör något. Planera in det i din vardag. {Get to work!}
  • Du är otålig. Universum har ingen tidsuppfattning. Sluta tänk att allt tar för lång tid att manifesteras. Det dyker upp när DU är redo.
  • Du släpper inte taget. För att nya saker och energier ska kunna komma så behöver du släppa taget om det som tynger ner dig. Sluta kontrollera framtiden och låt det ske. Kanske det inte ser ut så som du förväntar dig och det är helt ok. Ha tillit. På riktigt.
  • Du behöver ändra på din affirmation. Universum förstår inte ordet “inte” lika lite som ett barn inte heller gör. 😉 Den behöver vara positiv och i nutid. Istället för att säga “Jag kommer att gå ner i vikt” säg “Jag går ner i vikt”. Istället för att säga “Jag vill inte vara ensam” säg “Jag träffar min drömpartner” {Hänger du med?}
  • Du säger inte JA vid rätt tillfällen. För att få det du verkligen behöver så behöver du säga ja till det som känns lite {eller mycket} läskigt. Gå utanför din komfortzon och gör det du behöver för att nå det du vill ha. Jag vet att du vet vad jag pratar om! Tänk så mycket du går miste om för att du inte vågar.
  • Brist på tacksamhet. Varje gång du känner tacksamhet så höjer du din vibration. {Jag är visst tacksam! hör jag dig säga.} Kom ihåg att varje gång du är tacksam för det som redan finns i ditt liv så höjer du dig. Om du redan är tacksam? Känn ännu mera tacksamhet. Det finns ALLTID något att vara tacksam över.

Det finns säkert flera misstag vi gör men jag kommer inte på något just nu. Vilken passar bäst in på dig? Vad kan du göra för att förändra ditt mindset och manifestera dina drömmar en gång för alla?

Kram Christine

2 thoughts on “10 vanliga misstag du gör med affirmationer.

  1. Kära Christine 🙂

    Jag fann din sida idag och jag tror det var en manifestation 🙂
    Jobbigt att behöva erkänna att jag känner igen mig i alla de punkter du tar upp just nu. Rädslan för framtiden och att inte hitta någon att leva med tär så mycket.Ska försöka bli bättre på att fokusera på det jag vill ha i mitt liv.

    1. Hej Vivi! Jag tror absolut att det är en manifestation! Människor kommer in i våra liv för att vi behöver det. <3 Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *