Reflektion hela september med mig. #DAG6

Igår var jag så otroligt irriterad. Det händer verkligen inte ofta. Jag förstod inte riktigt varför eller jo, det gjorde jag visst det. Jag hade planerat att måla vidare på min senaste tavla som ska hänga i köket.

Jag hade allt planerat. Min man skulle iväg och träna, så jag hade vardagsrummet för mig själv. Men mina planer blev något helt annat. Tvätten som jag tvättat tidigare under dagen var klar och redo att vikas. Istället för att ta det senare /som jag ofta gör} så ställde jag mig och vek den. Där i tvättstugan växte irritationen ännu mer när jag så tvätthögarna med vikt tvätt som barnen inte tagit upp på sina rum ännu.

Jag tog högarna och gick upp på ovanvåningen och la dem i deras sängar så att de själv skulle lägga in den. När jag sen var klar så var det inte lönt att måla. Suck.

Jag insåg att när jag har planerat tid för mig själv att vara kreativ eller meditera så blir jag så otroligt ledsen om det inte blir så. Jag behöver bli bättre på att hantera när något liknande dyker upp.

Idag känns det så tramsigt att jag reagerade så starkt men igår kändes det så starkt. Jag tror att min inre konstnär fick sig en törn igår och jag behöver göra mer saker för att den ska få mer utrymme i mitt liv.

Hur reagerar du när dina planer inte blir som du hade tänkt?

Kram Christine

Jag kommer att varje dag i september ställa en fråga till dig som du ska fundera över. Svara gärna här i bloggen eller kliv in i min FB-grupp “Cozy & Creative with Christine” där jag kommer att ställa samma fråga. Vi är än så länge 15 härliga kvinnor i denna grupp. Det är en trygg plats där du är välkommen vara så som du är. En plats där du möts av öppenhet och pepp. Den kostar 123 kronor i månaden och september kommer jag att fylla med reflekterande frågor. Vill du hänga med och dessutom ta del av alla övningar, videos och tips som jag delade med mig av under augusti? Swish till 0704-968914 och gå med i gruppen. Jag godkänner omedelbums 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *