Hur kan dina bortförklaringar se ut?

Det kommer alltid att finnas en anledning till att skjuta upp din dröm.

Dina drömmar kommer aldrig att realiseras förrän du tar aktiva och fysiska steg framåt. Det kommer ALLTID att finnas en massa bortförklaringar till att du inte kan nå din dröm just nu. Det är du som väljer om du vill lyssna på bortförklaringarna eller möjligheterna.

Hur kan dina bortförklaringar se ut?

Men tänk om jag misslyckas, då kommer alla att skratta åt mig.

Jag ska ta tag i mina drömmar imorgon. Jag är för trött idag.

När jag har gått den där kursen, då ska jag börja.

Alla de där som har lyckats, de har haft tur.

När barnen har blivit stora, då ska jag satsa på min idé.

Låt mig stoppa redan här. Du kan aldrig misslyckas. Läs om den meningen igen. Du kan aldrig misslyckas. Du kanske uppnår ett annat resultat än det du önskar dig. det kan jag hålla med om.

Låt säga att du vill springa 100 meter på 12 sekunder men istället blir det 14 sekunder. Du har fortfarande skapat ett resultat. Eller hur? Om du gör detta 100 gånger så skapar du sammanlagt 100 olika resultat. Kanske är några likadana, kanske inte.

För att uppnå det resultat som du är ute efter, behöver du vara villig att göra det som krävs. Inte halvhjärtat utan med hela kropp och själ. Det kan ju vara så att när du har sprungit 100 meter 147 gånger så får du det resultat som du vill ha. Reflektera över vilka tankar du har som håller dig tillbaka. Tryck inte undan tankar och känslor som känns jobbiga utan lyft upp dem och ta reda på vad du kan göra för att förändra dem till din fördel.

Varmt lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *