Sluta vänta på att det ska kännas perfekt! Det kommer aldrig att hända.

Att agera är bron mellan att vilja ha det och att ha det.

Skriv ner vad du drömmer om. Ta reda på vad du kan göra för att göra dem möjliga. Därför vill jag utmana dig att skriva ner 10 saker som är läskiga men som behöver ske för att din dröm ska bli levande. Det kan handla om att skicka sin bok till ett förlag eller att säga nej till personer som tar energi. När man skriver ner sina tankar om att våga så kan man plötsligt mötas av känslan att det inte är så farligt. Man har byggt upp det så stort i huvudet och på det sättet satt käppar i hjulet för sig själv.

Känns det läskigt men samtidigt kul, då är det rätt.

Känns det läskigt och bara läskigt, då behöver du ta några små steg närmre för att påbörja det.

Förhalning tar död på allt. Man väntar på att allt ska kännas perfekt. Det kommer ALDRIG att hända. Jag lovar. Du tror att du kommer att få mer självförtroende om du väntar. Det kommer INTE att hända.

Vad kan du aktivt sätta igång med redan nu för att börja med de sakerna som känns läskiga men ändå kul? Det spelar ingen roll hur stora eller små steg du skriver ner. Alla steg framåt mot din dröm räknas. Det kan vara att ringa det där samtalet eller våga satsa på sin verksamhet. Skriv ner så mycket du kommer på och fyll på listan allt eftersom. Låt mig ta mig själv som exempel. Jag tyckte att det var läskigt men ändå kul att dela videos av mig själv. Det var läskigt för då kunde mina nära och kära skratta åt mig och tycka att det jag sa var tramsigt. Det jag gjorde var att jag delade videos i min FB-grupp. Där fick jag pepp och stöd! När jag kände mig bekväm med detta så vågade jag dela videos på min FB-sida och nu även på min privata. Det trodde jag inte var möjligt för några månader sen. Den stora drömmen är att stå på scen. Och som jag sa, varje litet steg kan ha så otrolig effekt!

>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<

Detta var två av många andra övningar som du kan ta del av i min kurs “Väck ditt unika uttryck till liv”

One thought on “Sluta vänta på att det ska kännas perfekt! Det kommer aldrig att hända.

  1. Så tänkvärt att läsa det du skriver om, och så häftigt att kunna se att man kan utmana sig själv om man bara är beredd att försöka. 🤔♥️🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *