Hon skrev: Tack för att du gör mitt flöde ännu härligare med dina inlägg.

Jag älskar att sprida glädje. Inspirera. Visa andra hur jag väljer att uppleva mitt liv. Jag tror på att vi alla är goda innan något händer som gör att vi blir arga på världen. När vi börjar se fel i andra. Bitterhet uppenbarar sig utan någon som helst förvarning. Trauma. Gamla blockeringar från gamla liv. Jag vet.

Vi formas allt eftersom vi växer upp. Våra föräldrar gör sitt bästa med den kunskapen de har. Jag vet att jag har gjort fel och sagt fel saker till mina barn. Vem har inte det? Jag försöker att be om ursäkt när jag blir medveten om det till dem. Alla föräldrar som säger att de aldrig har några konflikter utan att allting hela tiden är underbart, de ljuger. Det är här vi utvecklas och lär känna oss själva. När vi istället blir nedtryckta för vad vi tror på och tycker är viktigt, det är då vi krymper. Vi behöver lyssna mer på varandra utan att döma.

Som tur är har vi en väldigt öppen och kärleksfull relation till våra barn {läs unga vuxna} men jag vet att det finns massor som de inte har berättat ännu. Jag hoppas att de gör det nån gång så att vi kan ha ett samtal om det. Det som jag tycker är viktigt är att de har någon att prata med. Man vill ju inte säga allt till sina föräldrar….

Det jag egentligen ville komma till innan jag svävade iväg lite grann är att jag blev så varm inombords när jag läste denna vackra kommentar i min FB-grupp. Det är ju därför jag gör det jag gör. Jag vill sprida glädje. Lämna jorden lite vackrare än när jag anlände. {Och där kommer min man in och pussar mig i nacken. Älskar det} Paus. Andas. Djupa andetag.

Jag blir så sprudlande glad över att jag är en frisk fläkt i andra människors sociala flöde. Om du tycker att ditt är lite tungt och tråkigt, ändra på det. Sök upp saker, personer som inspirerar dig. Jag vet att många mer än mig spenderar ganska mycket tid där. Se till att den ger dig mer kraft och glädje istället för bitterhet och ilska.

Sprid sen din glädje till andra. Alla behöver mer glädje och lekfullhet.

Alla. Verkligen alla.

***¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**¤¤**

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” Härom veckan presenterade jag mig ännu en gång för vi växer hela tiden. 1800 härliga människor! Superkul! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *