När du gör något nytt så lär du dig samtidigt något nytt på köpet.

Använd förändring som en katalysator. När du gör något nytt så lär du dig alltid något nytt. Det ger näring till sinnet.

Idag vill jag att du gör nåt som du ALDRIG tidigare gjort och ta reda på vad du tycker om det. Vad kan du lära dig av detta? Vilka insikter får du?

Det finns så mycket saker som vi INTE gör för att vi är rädda för det, tror att det inte passar oss eller för att vi fastnat i gamla vanor.

Planera, boka upp dig eller gör tre saker som du aldrig tidigare gjort. Det behöver inte på något sätt vara grandiost eller svårt. Det kan vara saker som du skjutit upp på framtiden för att det känts läskigt eller onåbart…

Du behöver inte alls göra alla idag men planera, undersök vad du vill göra. Det kan vara att prova en maträtt som du aldrig ätit {finns mycket att utforska}, måla en tavla, meditera, lyssna på opera…. vad vet jag! Det kan var nåt superenkelt som är så enkelt att du inte ens tänker på det!

Dela gärna med dig i kommentarerna och inspirera mig! Nu mer än aldrig känns det viktigt att bli kreativ….

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jag ska ta en annan väg hem från jobbet för att skapa nya tankar. Jag vill bli bättre på att laga vegansk mat så jag ska prova på att laga “Wo meinsoppa” med vegofärs och grönsaksbuljong istället. Recept kommer senare på bloggen. Jag är nyfiken på om jag kan rita annat än abstrakt konst så jag ska prova på att skissa något motiv. Men igår fortsatte jag på en pågående tavla som min svägerskas dotter har beställt.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Igår satt jag i soffan efter en lång arbetsdag. Trött och orkade knappt röra mig. Då föreslog min dotter att jag skulle måla. Jag lyssnade på hennes råd. Jag gick in i sovrummet, stängde dörren och drog på hög musik. Dansade lite för att få igång energin. Sen hände det grejer vill jag lova! Det är verkligen oklart när denna tavla kommer att bli klar….

Ha en underbar dag!
KREATIVA KRAMAR CHRISTINE


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *