Min vecka i bilder. Mina ramslökar blommar.

Söndagen var helt fantastisk! Jag trodde nästan att det var sommar. 🙂 Mer av detta tack! Det verkar som att helgen som kommer blir magisk.

Cliff och Lillebror trivdes bra…

Som du kanske såg har vi målat vår uteplats randigt. Vi har sagt i många år att vi ska lägga om det men det har inte blivit av. Jag tyckte det blev himla fint. Nu väntar jag bara på att få ut lite sommarblommor och annat…

Jag och Jocke låg skavföttes i vår hängmatta som vi har under tak på uteplatsen. Underbart att ligga där och lyssna på vinden.

Det är en sån fantastisk god röra den här med rött ris, timjan och tamari bland annat. Jag hittade receptet för många år sen i Renée Voltaires kokbok. Denna gången fick jag improvisera och det blev ändå lika gott!

Häromdagen satte jag mig ner på sovrumsgolvet och betraktade två av mina tavlor som jag målade för flera år sen. Ska jag fortsätta måla på dem eller är de klara? Jag vet inte ännu…

Min ramslök blommar och den verkar ha klarat sig bra i mitt trädgårdsland. Yey!

De små bina verkar ha hittat till vårt insektshotell. Tror att jag ska köpa fler..

I höstas köpte jag en påse med lökar som jag glömde att plantera ut. Vilken tur att jag har en underbar man som gjorde det… Men han talade inte om det förrän de började komma upp ur jorden. Så nu har vi lite färg i gräsmattan.

Denna lilla goding ligger nästan varje kväll i min famn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *