Alla känslor är lika värdefulla.

Tillåt dig att känna sorg. Tillåt dig att känna ilska. Tillåt dig att känna hela ditt spektrum. 

Idag lämnade jag mina tavlor till Åstorps bibliotek. Där kanske de ska hänga nästa år. Jag hoppas att det finns plats för dem. Jag möttes av en superhärlig kvinna. Vi pratade om att alla känslor är viktiga att känna. Vi behöver känna sorg ibland. Vi behöver vara arga och irriterade ibland. I de känslorna bor svar. Ibland behöver vi stillhet. Vakuum. Att inte utvecklas eller vara på väg någonstans. Vara här och nu i den känslan som vill visa sig.

Gå efter din dröm
Jaga din dröm
Hitta dig själv
Varför ska du jaga något som redan finns inom dig?
Varför ska du hitta dig själv när alla svaren finns inom dig?
Det är okej att vara stilla.
Förändring är grymt.
Här hittar vi många insikter.
Ibland behöver jag vara. Bara vara.
Utan att ta mig hit eller dit.
Vara där jag är just nu.
Glädje. Sorg. Skratt. Oro.
Alla känslor vill säga mig något.
Jag behöver stanna upp. Lyssna.
Vad säger min kropp. Vad säger min själ.
Vad vill denna känslan skicka för budskap?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *