Dagens budskap 240401

Tänk att det redan är april. Jag längtar efter mer värme, sol och lediga dagar.. 🙂 När jag satt i meditation idag så fick jag till mig att jag ska hjälpa människor. Däremot vet jag ännu inte på vilket sätt. Ska jag återuppta min coachning? Ska jag dra igång mina kurser? De fick ju så fina rekommendationer. Kan jag hjälpa en person att må bättre så är det verkligen värt det.

DAGENS BUDSKAP

Frekvensen av tillit bjuder in dig till att vara öppen för att det som kommer din väg är menat för dig. Döm inte, känn ingen rädsla eller motstånd. Tillåt universum att låta dig dansa runt i ett ovetande tillstånd och gör plats för expansion. Magiskt!

Låt dina drömmar vara stora och onåbara. Tillåt dig att fantisera. Tillit är motsatsen till motstånd. Släpp taget. Så länge du är rädd håller du dig tillbaka. Ibland är det det som du känner störst motstånd mot som bär på den största gåvan du behöver.

Ta den till dig. Låt den växa. Var inte rädd för det som väntar. Välkomna det. Känn tillit. Allt är som det ska. Även om livet känns kaotiskt så är det som det ska. Det du behöver lära dig och kan hantera kommer. Ha tillit till att du har kraft att hantera det.

_____________________________

Kliv in i dig själv för en stund. Ta några djupa andetag. Känn hur kroppen känns. Vad känns betydelsefullt just nu? Kan du uppskatta saker som kommer din väg? Kan du förstå gåvorna som de ger dig även om det känns mörkt och negativt? Kan du känna tacksamhet för lärdomarna som kommer till dig i en ständig ström?

Fira varje framsteg.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kreativa kramar Christine

Gillar du det jag skriver? Kändes budskapet äkta? Kommentera gärna så jag får höra dina tankar. Supermegatack!! <3

2 thoughts on “Dagens budskap 240401

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *