Så snabbt allt kan vända….

För en vecka sedan gick luften ur mig. Det var otroligt stressigt på jobbet samtidigt som mina egna barn slutade skolan och min äldsta son fyllde år.

Jag stängde ner min dator klockan tolv på fredagen och körde hem för att äta. Jag var tvungen att få tid ensam. Hela min kropp skrek efter vila. Att få sätta mig i ett mörkt rum och gråta ur all stress som fastnat i min kropp. Jag skulle köra tillbaka igen för att slutföra så jag satte mig i bilen men jag vände tillbaka hem. Det gick inte. Jag våndades en hel del under helgen. Jag hade lovat att komma tillbaka men jag valde att lyssna inåt.

Jag är så tacksam över nära vänner som möter mig i mitt mörker och inte dömer mig. Vänner som frågar hur jag mår och vill höra sanningen.

Det är ok att inte ha allt under kontroll.

Det är ok att bryta ihop för att växa sig starkare.

Jag är ok.

Igår dansade jag runt till en fantastisk låt som jag hoppas du också ska älska!

Livet händer bara en gång. Ta hand om dig och ha en glad midsommar <3

I owned every second that this world could give
I saw so many places, the things that I did
With every broken bone, I swear I lived

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *