Ät regnbågens färger!

Idag var jag helt tom på idéer till middagsmat. Det fanns rester till barnen men eftersom jag och mannen kör raw så var det till att komma på nåt gott! Jag var nyss hemkommen från jobbet vilket innebär redan hungrig! Det finns alltid nötter, frön och soltorkade tomater i lådan så det tog jag och knaprade i mig medan jag sökte efter nya idéer.

Efter en lååång stund kom jag att tänka på ananas. Det är gott! Vad passar till det? Varför inte lite chili och tomater? Jag tittade på min hand där jag hade en soltorkad tomat. Givetvis skulle det också i. Tankarna fylldes på och jag hade en bild i huvudet! Den stämmer inte alltid överens med verkligheten men det är allt jag hade att gå på. Ibland blir det bra och ibland får jag ändra och byta ut….

Jag fick med dottern till affären för att handla. Det är roligare att ha lite sällskap. Där kom hon på att det är mycket godare med kycklingfilé och majssås. Tja, varför inte? Det har varit en av mina absoluta favoriter innan jag ändrade min kost. Låter kanske konstigt med majssås men den är grymt god med smak av vitlök, chili och curry.

Till slut blev det en blandning av grönsaker som blandades med spicy ananassalsa! Broccolin är masserad med olja för att bli lite mjukare. Det måste du prova om du inte redan gjort det! Ta lite citron med också!

Det blir mumsfillibabba!!

Pussinuss!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *