Min råa goda couscous

Det är märkligt, jag kommer alltid på sista minuten recept jag vill testa typ 10 minuter innan middagen är klar! Ikväll grillade vi och jag hade marinerat en portabello med citron, vitlök, agave och oregano. Jag hade tänkt äta lite pommes till det men jag tog fram lite från kylen och vips så hade jag rört ihop en raw couscous! Den är snabb och enkel att sno ihop. Det ska vara enkelt och gott!! Mumsfillibabba 🙂

Min råa goda couscous!

½ blomkålshuvud

1-2 morötter

½ broccoli

2 msk macademianötter

1 msk olivolja

saft från en halv citron

salt och peppar

gojibär och sultanrussin

____________________________________

Mixa blomkål till ris

Mixa eller hacka morötterna grovt

Hacka nötterna

Dela broccolin i mindre buketter

Lägg allt i en skål och häll över olja och citron

Riv några rundor med peppar och saltkvarnen

Tillsätt valfri mängd gojibär och russin

Vill du ha fler råvaror i så är valet ditt! Dela gärna med dig om du ändrar och/ eller lägger till!

Kan du se hjärtat? <3 <3 <3

Pussinuss

 

4 thoughts on “Min råa goda couscous

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *