I´m going nuts!!

Idag blev det en tur till Arkens zoo för att inhandla halsband till våra katter. Det är dags att släppa ut dem fritt nu… Eftersom vi förlorade vår älskade Zeus i höstas då han blev överkörd av en bil så har jag våndats över denna dagen. Jobbigt är det men för att Basse och Tindra ska få ett bra liv hos oss så måste de få springa fritt!

Efter djuraffären blev det en runda in på Willys för att inhandla mat och jag blev så glad när jag såg att de sålde ut nötter till halva priset!!! Det var kort datum på nötterna men jag har inga problem att äta upp dessa påsar innan den 8 augusti!! Vi blir alla glada för olika saker. 🙂 Vilken är din favoritnöt?

Ha en skön fredagskväll! Så härligt att solen har kommit på besök!

Pussinuss 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *