Det kom fjärilar på besök idag….

Idag var det varmt i solen. Äntligen! Det gäller att passa på när den kommer på besök. Jag låg ute i det sköna gräset och läste en bok. Efter en stund behövde jag gå in och dricka lite vatten. Viktigt att fylla på vätska hela tiden. När jag gick in genom altandörren följde en fjäril med mig. Jag skulle försöka att hjälpa den ut. Det behövde jag inte för den följde min blick ut genom dörren igen. När jag kom tillbaka på filten så satt det en fjäril där också! Det var kanske samma, vad vet jag! Så fort jag lägger märke till ett djur som korsar min väg på detta sättet så kollar jag upp vad de betyder. Jag googlar runt och hittar detta.

“I boken djurens språk av Solöga står det att fjärilen säger:” Dansa måla skapa uttryck dig själv. Din gåva är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se.”

” Vi fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dem till dig.Vill du leva dem här och nu? Gör som vi .Dansa din dröm levande. ” Med andra ord, sluta fundera-gör något kreativt istället.

Jag har under dagen sett olika mönster och bilder när jag stängt mina ögon. Målningar och olika färgkonstellationer…. Olika varje gång jag stängde mina ögon. Jag försökte öppna upp för att få svar men det kom inget. Jag blev inte riktigt klok på vad det ville säga mig. Jag dansar vidare och följer min egen väg. <3

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *