Vad ska jag bli när jag blir stor?

Idag har jag verkligen irrat runt och varit otroligt tankspridd! Jag har haft en vibrerande känsla i magen och den brukar jag få när jag följer mitt hjärta. Det är en känsla som infinner sig när jag följer mitt inre, mitt hjärtas röst. Jag har dansat runt i köket och sjungit för fulla muggar!

Min man slutade tidigt idag och kom hem redan klockan två och ställde sig och gjorde spagetti carbonara. Jag åt förutom bacon. Gillar inte alls smaken av kött. Det kan bero på att det är så länge sedan jag åt det och jag vill inte äta djur. Smör, ägg och ost har jag inte fått den “äckligkänslan” för så ibland (mycket sällan) äter jag det. Till det åt jag sallad från gårdagen. Det var gott men jag höll mig inte mätt så länge som jag ville. Åt för lite… som vanligt…. Därefter tog vi en tur till Väla och vi var verkligen inte ensamma! På vägen hem tänkte jag på vår äldsta son, Samuel som börjar gymnasiet om några veckor.

Vad hade jag valt om jag skulle gå på gymnasiet igen? Jag frågade Jocke (min man) och han visste precis vad han hade valt och varför. Jag satt i bilen och tittade ut på landskapet som for förbi och hade inte en aning! Jag gick samhällsvetenskaplig med inriktning ekonomisk men har ingen aning om varför. Kände mig helt malplacerad. Jag hade nog en bild av att jag ville vara som dem. Jag skolkade mig nästan genom hela gymnasiet. Jocke tyckte att jag kanske skulle gått estetisk men jag kan varken sjunga eller måla sa jag. Jag sitter här fyra timmar senare och kommer fortfarande inte på vad jag skulle valt…. Kan det bero på att jag vill göra lite av allt? Måste man göra ett val och köra i samma spår hela livet? Jag vill inte det!

Jag vill inspirera med hälsosam kost och en sund relation till mat. Jag vill få dig att förstå hur vacker du är på insidan och på utsidan. Jag vill jobba med ungdomar. Jag vill veta vad du kämpar med just nu. Jag vill skapa ett anteckningsblock/dagbok där du lär känna dig själv på djupet. Jag vill skapa en cirkel där vi pratar om känslor. Där alla känslor lyfts och får lov att finnas. Jag vill skapa ett enkelt och gott sätt att få mer vegan/raw i din vardag. Jag vill skapa en mötesplats där vi lyfter och välkomnar varandra. Jag vill göra världen till en kärleksfull plats för alla. Vilken linje skulle jag valt? Jag har ingen aning och är det egentligen viktigt? Det hade varit härligt att redan då fått veta att det är ok att följa mitt hjärta. Att lyssna inåt. Att inte bry sig om vad alla tycker om mig. De som stannar kvar när jag visar hela mitt register är menade för mig….

Vad ska jag bli när jag blir stor? Jag är redan allt……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *