11 enkla och goda snacks man kan plocka med sig på utflykten!

Det blev en dag på stranden idag! Jag började jobba igår efter fyra veckors semester och då kom sommaren. Det gör mig inte så mycket med vädret eftersom jag bara jobbar till tolv men idag tog jag ledigt. Jag vaknade 5.45 av att Basse (vår katt) välte ner en kruka i tvättstugan i hopp om att fånga en fluga. Det var lite svårt att somna om men när jag väl gjorde det så ringde klockan. Jag snoozade och lyckades försova mig. Tänkte nja, jag tar nog ledigt idag. 

Jag tycker att det kan vara svårt ibland med vad man kan plocka med sig snabbt och lätt. Snacks som inte kräver så mycket förberedelse… Det är så lätt att det blir lite chips och kakor som man lätt kan köpa i affären. Vad är ditt bästa tips? Låt oss hjälpa varandra!

 1. Nötter

 2. Tomater. Lätt att köpa i olika sorter i lösvikt. Säsongsbetonat…

 3. Torkad frukt. Det finns mycket att välja på som äpple, mango, aprikos osv

 4. Morot- gurkstavar och hummus.

 5. Kokoschips.

 6. Soltorkade tomater. Salt och gott!

 7. Melon

 8. Sallad

 9. Smoothie

 10. Bär i alla former

 11. Fruktsallad

Sist men inte minst kan du lägga frysta bär i ditt medtagna vatten! På så sätt behöver ni inte dricka saft eller läsk och vattnet håller sig kallt lite längre. Win-win!!

Pussinuss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *