Zucchiniwraps!

Jag hittade receptet någonstans på nätet för en tid sedan men kommer inte ihåg var och har ändrat liite! Det är så gott och lätt att göra till wrap utan att det går sönder… Påminner mycket om min tomatwrap! Vad du fyller med är helt upp till dig! Varför inte med masserad coleslaw? Supergott!! Detta behöver du plus en bra mixer! Du kan säkert köra i matberedaren om du använder slickepott och puttar ner degen. Kräver kanske lite tålamod. 🙂

 

 

Zucchiniwrap

3 skalade zucchini

3 msk olja av eget val

2 tsk saft från en lime

1 krm cayenne

½ tsk chilipulver

½ tsk lökpulver

1 tsk mald koriander

½ tsk salt

½-1 dl mald linfrö

____________________________________________

Kör allt i mixern förutom linfrö. Viktigt!!

När allt rörts ihop till en jämn smet, häll i linfrö och kör igen.

Smeta ut på bricka och in i torkugn i 10 timmar. Vänd sedan och kör någon timme till.

 

Pussinuss

 

2 thoughts on “Zucchiniwraps!

  1. Spännande recept som jag har lust att pröva en dag!
    Hur mycket tid o grader tror du behövs i en vanlig ugn?
    Tror du det är gott även till tacos?
    Kram Inger N

    1. Det funkar säkert även till tacos!! I en vanlig ugn sätter du graderna på 50 och luftar ut fukten då och då. Eller som jag gjorde innan jag köpte min torkugn, sätt en sked emellan så luckan inte går helt igen… Tid är densamma tror jag. Testar du på högre temperatur så får du gärna meddela hur det gick!! 🙂 Kramis <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *