Selleri smoothie

Jag tycker selleri är så gott! Friskt och fräscht!! Mina barn är inte lika förtjusta märkte jag när de smakade på  denna! Oops ? Smaken är som baken!! Tindra var lite nyfiken på den men var mest intresserad av kokoschipsen på toppen! Undrar om fler än våra katter gillar kokos! 

 

Selleri smoothie

4 dl vatten eller valfri vätska

1 msk chiafrö

1 granny smith (jag vet att det inte var ekologiskt men det är så gott!)

1-2 nektariner

2 bananer

1 stjälk selleri

1 kiwi

1 dl blåbär

1 cm ingefära

___________________________________________

Mixa och njut!!

Pussinuss

5 thoughts on “Selleri smoothie

 1. Selleri är en frisk fläkt i en Smoothie likaså ingefära vilket jag också använder i Smoothie, samt alla andra nyttiga grönsaker/frukter. I februari genomgick jag en utrensning på ett antal evckor med grönsaker och frukter. Ganska fort bara efter tre dagar kunde jag känna en klar förbättring. Börjar också alltid med ett glas citronvatten varje morgon före frukost. Ångra inte en sek. att jag genomgick den utrensningen av allehanda gifter vi får i oss i mat och förövrigt. Äter aldrig en middag, utan att halva tallriken är full av grönsaker. Har aldrig varit en skräp-mat-tätare. Godis, cocacola, chips är helt uteslutet. Däremot kan jag köpa den sorten av chokladkaka som är nyttig. Man bestämmer själv över vad man äter, hur kroppen reagera av allt det onyttiga. .

  1. Jag ääälskar smaken av selleri!!! Vad kul att du mår mycket bättre och lyssnar på din egen kropp. Den skickar små meddelande hela tiden och när vi stannar upp och lyssnar, det är då magin sker <3 Jag blir lite nyfiken till vad som fick dig att genomgå en utrensning. Dela gärna med dig om det känns rätt. Pussinuss

 2. Visst kan jag skriva ner varför jag började med en utrensning. Under minst tv år hade jag börjat mår så dåligt ur alla avseenden. Kunde inte sätta fingret på varför, jag som hade/har ett bra liv. En dag satte jag igång datorn och började söka på Google och det ena gav det andra, sidor om utrensning kom upp och även en sidor om olika tillstånd i det kroppslig, flera punkter stämde in på mig, min livsgnista hade avtagit reellt och jag blev rädd var det kunde var. Symtomen stämde in på mig och jag förstod att en utrensning skulle jag absolut tillgår.

  Satt minst två-tre dagar och lusläste tillförlitliga sidor, det stod också om Detox som det gick att beställa men den tanken hade jag inte, är försiktigt med tabletter som rekommendation på internet. Det stod också att en utrensning vår/höst ska egentligen alla genomgår som har den möjligheten eftersom vi får i oss mängder med gifter via mat och luft vi andas osv. Jag utelämna en del som är privat i.o.m att min blogglänk står här och jag vill inte basunera ute just det. Har man sedan ett stort medicinintag, kan det ställa till mycket orent i det kroppsliga.

  Jag var aldrig hungrig mellan dessa Smoothies, jag tillagade enbart med grönsaker av alla de slag och naturligtvis ekologisk, alltid riven ingefära. Håller ännu på med dessa Smoothies men inte i samma utsträckning som då jag startade. För flera år sedan slutade jag äta kött, köper aldrig det som har med kött att göra oavsett i vilken form, fisk och då all fisk finns numera på middags tallriken. Sås tillagar jag inte heller och i.o.m kött stop slutade jag med sås. Jag lagar sky, potatis äter jag max en gång i veckan, resten ersätter jag med grönsaker och det mättar på längre sikt än potatis. Frukt äter jag flera gånger om dagen. Jag har olika mediciner däribland cortison, vilket gör att man går upp i vikt, och med utrensning-start fick jag bort 6 kg. Det var inga kg som skämde alls men jag kände mig inte bekväm med dom. Alltid ett stort glas vatten till middagen, och alltid starta dagen med citron vatten.

  Till slut jag fick livsgnistan glädjen tillbaka och kunde sova om nätterna, ja, hela jag förändrades till det jag en gång varit. Tänk ändå vad gifter i kroppen kan ställa till det fullständigt bryta ner en människa och tillvaron.

  Önskar dig en allt gott!

  1. Vilken härlig läsning! Tack för att du delade med dig av din resa. <3 Jag kan sakna att tugga när det blir för mycket smoothie…. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *