Enkelt mellanmål.

Idag efter jobbet var jag så hungrig! Det är då det är så lätt att äta nåt snabbt och sött, eller hur? Jag hejdade mig lite och tog ett steg tillbaka. Vad vill min kropp ha? Först svarade den macka. Jag hade en inre diskussion :-D!! Det slutade med tre råvaror och lite vinägrett….. Detta behöver du och det är grymt gott!!

2 morötter

1/4 blomkålshuvud

1 blad rödkål eller mer!

½ dl olja av valfri sort

1 msk tamari (jag älskar tamari!!!!!)

1 msk vinäger eller citronsaft

1 msk lönnsirap

salt & peppar

_______________________________________________

Hacka grönsakerna i valfri form och sno ihop vinägretten. Blanda ihop och njut av smakerna! Mumsfillibabba <3

Jag önskar dig en fantastisk fredagkväll och hoppas vi ses snart! <3

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *