Sitter här med ett inoljat hår!

Jag har alltid haft problem med min hud! Det har blivit så mycket bättre sedan jag blev vegetarian och ännu bättre sedan jag uteslöt mjölk och ägg… Det är ett bra tips om det är något du kämpar med. Min hårbotten är bra ibland och kliar ibland. Jag försöker fortfarande hitta det som passar mig. När jag tog msm som tillskott märkte jag en otrolig skillnad! Kanske dags att återuppta det? 

När jag var iväg på hantverksmässan i Båstad så köpte jag en hårolja som jag ska prova. Kvinnan som tillverkar dem började med sin verksamhet eftersom hennes familjemedlemmar hade hudproblem. Det kändes genuint och omsorgsfullt.

Dela gärna dina tips till en balanserad hårbotten! Jag är supernyfiken!

Pussinuss

2 thoughts on “Sitter här med ett inoljat hår!

  1. Det jag ska skriva om har inte indirekt med själva hårbotten att göra, utan mer när man börja tappa lite för mycket hår. På mig började jag notera det för ca fyra år sedan. Det är min nattsvarta fasa att tappa hår, eftersom jag har väldigt långt sådant. Medicinering gör sitt till och åldern. Tittade runt på internet och fann “Pantoten Skip” det syns ingen skillnad förrän efter ca tre månader då började jag märka skillnad och till slut kanske det var några få hårstrå som ramlade av ett helt normalt sätt att tappa hår. Efter 2,5 år gjorde jag uppehåll och glömde bort att fortsätta igen, tills nyligen då det ramlade av för mycket igen av mitt hår, återigen inhandlades “Pantoten Skip” och ännu har jag inte märkt någon skillnad men jag har nyligen börjat, en halv burk har jag tagit och så fort märks inget resultat.

    Nu vet jag av egen erfarenhet att åldern gör sitt till, ju äldre vi blir ju mer märks det oavsett nyttighet inom mat och annan sund livsföring, men hjälper man till längs vägen så mycket det går för eget välbefinnande, är mycket vunnit. Tänkte om någon tappar onormalt mycket hår kanske kan prova Pantoten Skip. Det ska var den Pantoten med Skip, finns med bara namnet Pantoten också och den har jag aldrig testat, men vet att den jag har fungera.

    Mitt lilla bidrag gällande hår. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *