Fredagsmyset är räddat!

Tänk att vi är så många som inte har läget under kontroll! Oftast är jag i balans men jag är nu inne i en period där jag känner att en stor förändring är på väg. Hur den ser ut har jag ingen aning om och vill inte veta! eller det vill jag ju men vad kan jag göra?!! Jag tar in allt jag bara kan och låter saker ske.

Mycket känslor och jag känner mig maktlös.

Mycket tårar och mycket skratt. 

Ur kaos kommer klarhet <3

Jag gjorde lite grönkålschips igår som jag ska njuta av ikväll! Bjöd lite på arbetskamrater och de verkade gilla dem. 🙂 

Spicy grönkålschips

8 stjälkar grönkål

½ dl olja

1 msk balsamvinäger

1 msk tamari

1 tsk kokossocker

½ msk paprikapulver

½ tsk curry

½ tsk chilipulver

lite salt, peppar och lökpulver


Skölj grönkålen och skär av stammen. Dela i lagom stora bitar. Blanda ihop marinaden. Massera kålen tills den känns mjuk och fin. Lägg över på en plåt och in i torkugn på 42 grader i 6-8 timmar. Då är de riktigt krispiga och goda!! Ät och njut…. Mumsfillibabba 😛 😛

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *