11 saker jag har lärt mig av Self coaching programmet.

Tänk att det är så lätt att glömma bort alla framsteg jag gjort! Alla dessa framsteg tar jag för givet idag. Så då tänker jag backa bandet lite….

Vad har egentligen hänt? Är jag en annan person än den jag var i början av 2014? Självklart! Jag har fått så många insikter att jag inte ens kan räkna dem längre….

 

11 saker jag har lärt mig av Self coaching programmet.

1. Jag är aktivt ansvarig i mitt liv.

2. Jag bestämmer själv hur saker och ting påverkar mig. 

3. Jag välkomnar nya insikter!

4. Det finns något stort inom varje människa.

5. Alla känslor har sin rätta plats i mitt liv.

6. Mina rädslor har en viktig uppgift!

7. Jag lägger märke till mina blockeringar.

8. Jag kan bygga min personliga styrka. 

9. Jag har kontroll över mitt liv och jag har en riktning som för mig framåt.

10. Jag skapar synkronisitet i mitt liv.

11. Det är skillnad på att tänka positivt och att vara positiv.

 

Jag förstår att du blir nyfiken!!! Det hade jag också blivit! Jag har fått den stora möjligheten att dela med mig av ett litet smakprov. Jag är så glad över den möjligheten!

 

Denna delen i programmet betydde mycket för mig eftersom det var här det
verkligen började hända saker! En helt ny sida av mig kom fram som jag
tryckt undan allt för länge. Klicka på länken nedan.

 

 Här finns min gåva till dig <3

Du länkas till en sida där du fyller i ditt namn och mejladress. Sedan kommer min gåva rakt in i din e-post. Jag vill gärna veta vad du känner, tänker och tycker. Skicka iväg en tanke till mig.

 

Pussinuss

 

6 thoughts on “11 saker jag har lärt mig av Self coaching programmet.

 1. Det låter så skönt med alla dina insikter,jag jobbar hårt med mig själv för att jag ska må bättre och utvecklas åt rätt håll! Jag har lång väg kvar men det är spännande och härligt! ? kram och tack för att du delar med dig!

  1. Det är en härlig känsla när det lossnar och insikterna kommer i ett flöde. <3 Kram till dig och tack för din tanke!

  1. Det här med oro är inte bra för någon. Ett litet tips är att skriva ner dem och sedan utvärdera om du faktiskt kan göra något åt dem. Om inte så lägg dem åt sidan. Det är bättre att lägga din energi på saker som du kan påverka. Det kommer att ge dig mer ork! Ta hand om dig, kram <3

 2. Imorgon blir jag 40 år. Något som jag för några år sedan såg som något hemskt, att bli gammal.
  Men nu sitter jag här och är så tacksam för vart åren har fört mig. Åren av att bygga upp mitt liv (man,hus och mina älskade barn), en tung bit av mitt liv, så mycket som har hänt. Men som också format mig till den jag är. Vilka vägar jag har valt. Och det är så rätt. Jag har många år kvar att njuta av. År att utforska och lära mig ännu mer av vad livet vill ge mig.
  Och jag är så glad att få ha dig i mitt liv älskade du!

  1. Åh, älskade vän!! Jag njuter av dina ord… Läser dem om och om och blir rörd ner i tårna! Vilka insikter du har fått! 2016 är året när vi skapar magi 😉 Labyrinten är den ideala vägen genom livets irrgångar! Stor kram till dig från mig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *