Smaragdgrön smoothie

Min äldsta son slutade spela hockey denna säsongen eftersom han började gymnasiet. Han ville lägga all energi på skolan. Jag och min man tyckte båda det var tråkigt men det var svårt att argumentera. När Samuel har bestämt sig så har han! Jag älskar det med honom. Han kör sitt eget race och lyssnar på sig själv.

Tydligen så har hans gamla klubb dragit igång ett träningspass i veckan för de killarna som valt att sluta av olika anledningar. Ett pass i veckan för att det är kul! Ingen prestation utan bara glädje för hockeyn. Det kändes gott att se honom på isen igen kan jag säga! 

Jag tänkte dela med mig av en härligt grön smoothie jag gjorde på den tiden när han tränade och behövde energi efter ett träningspass! Kanske dags att återuppta det igen….

 

Spirulina power

4 dl vatten eller mandelmjölk

2 nävar spenat eller grönkål

2 apelsiner

2 kiwi

2 bananer

3 dl mango

1 msk nässelpulver

1-2 tsk spirulina

Mixa och njuuut!!

 

Säg inte kanske om du egentligen vill säga nej.

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *