Har du provat Tzay? Supergott!!

Idag jobbade jag min första arbetsdag på fritidsgården. Det är så sjukt kul att hänga med ett härligt gäng ungdomar OCH tjäna pengar på det! De är så öppna och delar med sig av både glädje och bekymmer. Vi har det riktigt najs. Jag lär mig mycket av dem och min kollega Johan och jag har mycket intressanta diskussioner! Riktigt givAnde!!

Igår stekte jag bara upp lite tzay och sallad bredvid som dottern min gjort. Hon har kommit på att grönsaker är bra för håret och då blir det genast godare!! Hurra för det!! Whoop whoop!! Och ja, jag älskar majs!!

Tzay är gjort av sojaprotein och är kryddat med chili och ingefära. Även min familj som inte äter som jag tyckte att det smakade ganska schysst!! Prova gärna och berätta vad du tycker! Mumsfillibabba!!

 

 

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *